Germany MTU Generators 250kw Diesel Gensets 312.5kva for Sale
Our Diesel Generator Production Range is as follows:
* Engine (motor) for Choice
Cummins Engine(USA ) 15KVA - 2000KVA
Deutz Engine(Germany) 20KVA - 150KVA
Perkins Engine(UK) 8KVA - 2000KVA
Volvo Engine(Sweden) 85KVA - 700KVA
Doosan Engine(Korea) 60KVA - 850KVA
Lovol Engine(China) 20KVA - 150KVA
Yangdong Engine(China) 8KVA - 40KVA
Weichai Engine(China) 8KVA - 150KVA
Shanghai Engine (China) 60KVA-1000KVA
Yuchai Engine (China) 20KVA-1125KVA
MTU series generators for Germany MTU generators 250kw
driven by Germany MTU industry engine which have leading level in the world,it use electronic
injection technology and full digitalization ADEC digital control system,it meet Germany TALuft
standard,energy conservation and environment.MTU generator equip Marathon,Stamford etc
high-end alternator,advanced performance and running stable.
Germany MTU generators 250kw diesel gensets 312.5kva for sale
1. The main parameters of Germany MTU generators 250kw | |
The model of the unit: |
CLM-250MG |
Power: |
250KW/ 312.5KVA |
Rated voltage: |
380V/220V |
Rated current: |
450A(adjustable) |
Rated frequency: |
50Hz/60Hz |
The factor of rated power |
COS=0.8(lag) |
The regulating rate of steady voltage: |
≤±0.5% |
The regulating rate of instantaneous voltage: |
≤-15%/ +20% |
The time of steady voltage: |
≤1.5sec |
The waving rate of voltage: |
≤0.5% |
The regulating rate of steady frequency: |
≤3% |
The regulating rate of instantaneous frequency: |
≤10% |
The time of steady frequency: |
3sec |
The waving rate of frequency: |
≤0.25% |
The waste of fuel with full load: |
199g/kw/h |
size(mm): |
2800*1150*1650 |
weight: |
2900KG |
2.The main parameters of the Germany MTU generators 250kw engine | |
Brand: |
MTU |
Model: |
6R1600G00F |
Spare Power: |
262KW/330.5KVA |
Type: |
four strokes, waste gas turbine boost,direct spurting type |
Cooling way: |
water cooling |
With Type: |
Inline type |
Bore *Trip : |
122mm*150mm |
Displacement |
10.5L |
Lubricating oil capacity: |
46L |
Cylinder: |
6cylinders |
Rotating speed: |
1500r/min or 1800r/min |
The regulation of rotating speed: |
Electronic speed |
Starting way: |
DC24V starting with electricity |
3.The main parameters of the alternator for Germany MTU generators 250kw | |
Brand: |
ComAp,Stamford,Marathon,Hengsheng |
Type: |
brushless (AVR automatic voltageregulating) |
The connecting way of the phase: |
three phases four lines |
Insulation degree: |
H degree |
Grading Protection: |
IP21/IP23 |
Engine Feature
1.Diesel, heavy-duty, four stroke, water cooled and direct injection fuel system
2.24/12V D.C starter and charger alternator
3.Industrial capacity exhaust silencer supplied loose with flexible section
4.Engine driven cooling fan with protection guard
5.Steel wire braided fuel lines, vent and rain fittings
6.Set mounted acid battery installed with leads and terminals
Alternator Feature
1.Brushless self excited, single bearing, 4 poles
2.Class H insulation
3.IP21/23 protection standard
4.Self-exciting and self-regulating
5.Automatic voltage regulator (AVR)
Our Germany MTU generators 250kw service quality assurance:
1)Before-sale Service:
we provide detailed product technical parameters for equipment choosing and system designing
2)Service quality assurance:
our sale staffs are all experience and professional,who can provide the most proper system design and
optimized equipment for the customers.
3)After sale maintenance service:
We create files for end user and provide them follow-up service,regular return visit and permanent
maintenance.
4)Spare parts supply:
We provide all kinds of spare parts and technical support.
5)Main overhaul or maintenance service:
We provide perennial major overhaul and maintenance service.
Our Products display
1.Open type
2.Silent type
3.Rainproof type
4.Trailer type
5.Container type
1.What's your power range of diesel generators?
Answer: We can offer the range from 5kva~3000kva.
2.What's your delivery time?
Answer: Generally,we can delivery in 7 days after we get the deposit.
3.What's your payment?
Answer: We accept T/T, L/C,and 30% T/T as the deposit,the balance payment should be
paid before shipping.
4.What's your warranty?
Answer: All our products we offer on year warranty or 1000 hours which comes first.
5.What's your MOQ?
Answer:We accept the MOQ is 1 set.
6.What’s the frequency of diesel generators?
Answer: 50/60HZ
7.Do you have single phase or three phase diesel generators?
Answer: Yes,we have single phase and three phase diesel generators.
8.What’s the voltage of your diesel generator?
Answer:Generally,the voltage is 220/380V,230/400V,240/415V or according to your
requests.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Hot Sell Diesel Welder Generator S7500D(E)W Original / Neutral / Customized.NegotiableMOQ: 1 Bag
-
Three Phase Soundproof Diesel Generator Set Bc625GF/S 500kw Device Meeting Temporary Power Needs of Large Construction ProjectsUS$ 8000 - 40000MOQ: 1 Piece
-
Diesel Generator SetNegotiableMOQ: 2500 Sets
-
60KW 75KVA WEICHAI Sound Proof Generator Set for Congo Market in the AfricaUS$ 5112 - 5310MOQ: 1 Set
-
Car Generator Alternator 31100-RFE-013 For 2005-Hon DaO DYS SEY RB1 2.4LNegotiableMOQ: 1
-
Vlais KDE3500E 3kw Diesel Generator,Open Frame Diesel Generator With Electric StartNegotiableMOQ: 1 Piece
-
Diesel Engine Generator - QC490DNegotiableMOQ: 1 Set
-
Full Welded Diesel Oil Tank Farm for Generators Custom Made SupplierUS$ 75 - 210MOQ: 100 Sets
-
Diesel GeneratorUS$ 5,500 - 6,000MOQ: 1 Unit
-
Open Frame Deutz & Stamford Diesel GeneratorNegotiableMOQ: 1





