Home > Products > Inflatable sports games > Custom inflatable obstacle climbing hill race for sale,inflatable obstacle course kids custom sport game
Custom inflatable obstacle climbing hill race for sale,inflatable obstacle course kids custom sport game
- Guangzhou
- T/T Credit Card
You May Like
-
Funny big red ball last man standing inflatable wipeout punch wall game
-
Promotional outdoor party sports toy inflatable thumb ring toss game
-
Inflatable Obstacle Course Challenge, Red Inflatable Climb Obstacle Game for kids
-
Cute inflatable Hare and Tortoise , inflatable racing sports games, racing game props for land and water game
-
World's beast biggest inflatable obstacle course lands with Insane inflatable 5k obstacle run for sale
-
Wholesale customized inflatable ball wipeout leaping obstacle course sport game
Product Details
Brand Name | New Blessing | Place of Origin | Guangdong, China | |
Model Number | inflatable obstacle course |
Product Description
Mob/Wechat/Whatsapp:+86 18575808515
E-mail/Skype:sale-4@
Custom inflatable obstacle climbing hill race for sale,inflatable obstacle course kids custom sport game | |||
Over View | |||
Model No. | inflatable obstacles game | Product Name | obstacle courses |
Material | PVC Tarpaulin | Color or design | Customized |
Warranty | 3 years | Certificate | EN71/EN15649/SGS/CE |
Size | Can be customized | Payment terms | Paypal/TT/Western Union etc. |
Dimension | Depends on the size you choose | Nw./Gw.(KG) | Depends on the size you choose |
Packing | |||
Repair kits | Glue | ENOUGH GLUE | |
PVC Pads | ENOUGH MATERIALS |
Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?
Answer: Inflatable sewn items need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.
Question 2. Can I have custom design with personal company logo?
Answer: For all our inflatables, the customerized logo is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use,just offer us picture in any format made by PDF or Adobe Illustrator
Question 3.What material??
Answer: Inflatable games is made by PVC Tarpaulin. The Flame Retardant is suitable for EN71
Question 4. How long will it take to produce?
Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order)
Question 5. How long will it take for the delivery?
Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 20~35 days.
Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?
Answer: We are a inflatable manufacturer established on 2005. We are certified by BV and TUV. Also, we have CE, EN14960, SGS, and other certificates.
Question 7. Do you offer accessories like blowers/pumps, repair kits?
Answer: Yes, each item is equiped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.
Question 8. How do you start the order?
Answer: We will start your order after receiving the down payment which is 50% of total payment. When order finished, we will email you the finished pictures. We will send the goods to you after receiving the balance payment.
Contact Us
- Guangdong New Blessing Inflatable Products Co., Ltd.
Product Categories
New Products
-
Wholesale military theme giant outdoor inflatable camouflage maze
-
Factory customized high quality DWF inflatable gymnastics mattress, water fitness floating air yoga mat for pool
-
Outdoor boot camp inflatable obstacle course, cheap Kids inflatable Bouncer Obstacle Course
-
Factory cheap DWF inflatable airspot circle round gymnastics mat, cheap air track mat for sale
-
Factory DWF inflatable outdoor air gym track tumbling circle mat
-
Crazy arena equipment sport games inflatable bouncy boxing ring
-
Factory Customized Printing Inflatable Interactive Human Sumo Wrestling Ring
-
Factory Customized Printing Inflatable Interactive Human Sumo Wrestling Safety Arena
-
Factory fun inflatable pvc tarpaulin alien lase maze/ lase quest with lase guns, giant outdoor inflatable bouncer for adults
-
Adventurous land sports/challenge games/inflatable course races
-
Hot-sale adult kids suited challenge games inflatable obstacle course
-
Wholesale PVC long climbing path inflatable outdoor obstacle course equipment
-
Factory supply foldable creative indoor inflatable rock climbing wall
-
Factory Customized Printing PVC Tarpaulin Inflatable Water Game Equipment,Volleyball/Dodgeball and Trampoline Court
-
Wholesale funny team building interactive adult inflatable game toys
-
Factory High Quality Inflatable TPU Banana Ship Tube Toy for Winter Sports, TPU Snoe Flying Fsih Toy
-
Factory Customized Printing Inflatable Interactive Human Foosball Outfoor Sport Playground
-
Factory 8*3.35*1.8m Inflatable Soapsoccer/Bubble Soccer/Football Field Playground for kids'
-
Inflatable Meltdown Machine Game, Wipe Out Game Sweeper Sports
-
Custom Outdoor Training Shooting Target Archery Game Inflatable Paintball Bunkers
-
Factory inflatable foam pit / foam dance pit for dance parties for sale
-
hot sale outdoor inflatable foam pit/inflatable ball foam pit for kids
-
Funny inflatable foam dance pit inflatable foam play ball pit
-
Commercial Inflatable Foam Pit for party, Outdoor Inflatable Soap Water Pool for rentals
Popular Searches
- diving
- diving suit
- diving equipment
- scuba diving
- scuba
- scuba diving equipment
- skin dive
- wet suit
- snorkel dive
- snorkeling
- diving mask
- neoprene wetsuit
- surfing suit
- surfing wetsuit
- neoprene suit
- wetsuit
- sea scooter
- water scooter
- spearfishing equipment
- diving wetsuit
- kid wetsuit
- long wetsuit
- lycra rash guard
- surfing rash guard
- short sleeve rash guard
- long sleeve wetsuit
- neoprene diving wetsuit
- short sleeve wetsuit
- scuba wetsuit
- diving dive equipment
Recommended Products
- Cheap Lung Tank 2.3L Mini scuba Diving Dive air tank with Snorkeling Mask Set
- Lung Tank 0.5L mini scuba tank Scuba Snorkel Mask High-Pressure Pump Diving Equipment Breathable Lung Tank Dive Air Oxygen
- Lung Tank 0.5L mini scuba tank Scuba Snorkel Mask High-Pressure Pump Diving Equipment Breathable Lung Tank Dive Air Oxygen
- THAISTONE 0.5L mini scuba tank Scuba Snorkel Mask High-Pressure Pump Diving Equipment Breathable Lung Tank Dive Air Oxygen
- Cheap 1L Mini suba Diving Dive air tank OEM logo dive gears with high pressure pump
- 1L Mini scuba Diving Dive air tank OEM logo dive gears with high pressure pump
- 1L Lung Tank Mini scuba Diving Dive air tank OEM logo
- 1L Lung Tank Mini scuba Diving Dive air tank OEM logo
- 1L Lung Tank Mini scuba Diving Dive air tank OEM logo
- THAISTONE 0.5L double Green Mini scuba Diving lung Dive air tank with pump dive Mask
- THAISTONE 2.3L Mini scuba Dive air tank Diving Mask Set OEM Logo
- THAISTONE 0.5L Lung Tank Mini scuba Diving Dive air tank with High Pressure Pump
Find Similar Products By Category
- Sporting Goods & Recreation > Sporting Goods > Diving Equipment
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
sales
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile