High Quality Wet Type Peanut Peeling Machine
Top Quality Wet Way Peanut Peeling Machine
Features of Wet Way Peanut Peeling Machine :
1. High peeling rate. high whole kernel rate.No pollution
2. It reduces the labor,improves operationg efficiency.
3. Peanut peeling machine can peel bigger chicpeas,almond also .
4. Peeled peanut/chicpeas/almond are used for frying .
Note: Wet type peeling process, nuts need to be soaked in hot water(95°C) for 3-5 minuts.
Applications: Peanuts, almonds, chick peas, etc.
Technical Data of Wet Way Peanut Peeling Machine :
| Type | Overal Dimension | Output (kg/h) | Power(kw) | Peeling Rate(%) | Breaking Rate(%) | Whole-keeping Rate(%) |
| ZH-GT40 | 1100x350x1050 | 200kg/h | 0.75kw | 98% | Adjustable | Adjustable |
| ZH-GT80 | 1100x630x1050 | 400kg/h | 1.3kw | 98% | Adjustable | Adjustable |
| ZH-GT120 | 11001050x1050 | 600kg/h | 2.0kw | 98% | Adjustable | Adjustable |


Q1:Are you the manufacturer or trading company?
Answer: We are the factory and manufacturer.
Q2:Where is your factory?
Answer: Our factory located in Weifang city,which is near to Qingdao Port .
Q3: Can I get the sample?
Answer: Sure,our MOQ is 1 sets,welcome your visit to our factory.
Q4:How does your factory do quality control?
Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained CE,SGS, ISO certificates.
Q5 :How about your machine quality?
Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.
Q6:How is the packing and shipping?
Answer: All the peeling machine are packed by standard wooden case package, or as your exact requests; Shipment are arranged usually within 15 working days after order, by standard shipping container as your exact order quantity.(20FCL,40FCL,40HQ)
Q7:How long are your lead time?
Answer: 1x40HQ need 25-35 working days,and 1x20GP need 10-15 working days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.
Q8:How is your price?
Answer: The price will be different as your needs for different material,surface treatment,utility,power type etc,as the end manufacturer,we could assure you the best prices.
Q9: Where are your main markets?
Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.
PS: if you have any other questions, please call me or send a mail to me, Please don’t feel hesitate, then, I will answer for your one by one.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Peanut Roasting Machine Chestnut Cacao Coffee Cocoa Bean Peanut Roaster Baking Sesame Nut Roasting MachineUS$ 492 - 830MOQ: 1 Set
-
3 Tons Per Hour Crude Salt Crushing Washing Drying LineUS$ 241500.00MOQ: 1 Set
-
Small Capacity Three Phase Disc Centrifuge Plant Oil CentrifugeNegotiableMOQ: 1 Set
-
GELGOOG Automatic Chocolate Mini Cone Line|Ice Cream Cone Production LineUS$ 30000 - 100000MOQ: 1 Set
-
JHD Cantilever Paint/metal Powder/fertilizer Mixing/blending MachineUS$ 2,000 - 5,000MOQ: 1 Set
-
Sunflower Seed Roasting Machine, Nut Roaster Industrial, Tea Herb Roasting MachineUS$ 2,000 - 2,600MOQ: 1 Set
-
China High Frequency Vibrating Screen Machines Manufacturing CompaniesUS$ 500 - 6,000MOQ: 1 Set
-
Twin Screw Lab Extruder Food Making MachineryUS$ 1 - 20,000MOQ: 1 Set
-
Electric Heating Automatic Cashew Nut Roaster MachineUS$ 600 - 4,000MOQ: 1 Set
-
Low Price Manual Coffee PulperUS$ 900 - 1,500MOQ: 1 Piece



