Approved API & ISO Dn25 Forged Socket Weld Pipe Fittings
Specifications
dn25 forged socket weld pipe fittings1.SCH10~SCH160/STD/SGP/XS/XXS
2.ASTM/ASME/DIN/JIS/GB
3.ISO 9001:2000
| Type | dn25 forged socket weld pipe fittings |
| Size | 1/2"- 72"(DN15-DN2000) |
| Wall thickness | Sch 10- Sch xxs |
| Applicable standard | ASME , ASTM, MSS ,JIS , DIN , EN,GOST |
| Material | Carbon steel :ASTM A234 WPB ANSI B16.9 |
| Connection | Socket weld |
| Applications range | such as oil, chemical industry, water conservancy, electric power, boiler, machinery, metallurgy, sanitary construction etc. |
| Quality | ISO9001 : ISO2000-Quality-Systerm has been passed . |
| Packaging | Wooden cases ,wooden pallet plastic bag or as per customers requirement |
| Delivery time | According to customers requirement |
All goods should be packed in sea worthy export plywood cases & pallets, streched wrapped with nylon.
Hebei Haihao Group is a powerful company in China,having been in this line for more than 30 years. And Haihao Group has good reputation in domestic and foreign markets.
Our factory show:
Producing equipment show:
Our company has advanced equipment as below.The machines meet high pressure,medium pressure and low pressure pipe fittings. No matter how big or thick your products is,we can do it according to the standard or your drawings.
Our cetificates show:
Our company has got ABS,ISO,HSL,BV CERTIFICATES.
Application Range:
1.Payment Term: 30% down payment by TT and 70% before shippment.
2.We accept SGS inspection before shippment.
3.Free samples can be sent.
Quality makes markets and honesty serves clients!
Customer satisfaction is our ultimate goal !
Welcome you to pay a visit to our company for cooperation and mutual development!
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: Are you able to take small order? Because we are only small company. Most of the sales are small order from client.
Answer: Yes, we take small order.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
KXT Type Flexible Rubber Soft Joint Shock Absorber Rubber Soft Joint Suspension Throat DN100US$ 10.00MOQ: 1 Set
-
Three-Way Pipe TeeNegotiableMOQ: 2700 Pieces
-
Stainless Steel SS304 Butt Weld Pipe Fitting Sch80 Flange Concentric Eccentric Reducer Equal Unequal Transition Tee ElbowNegotiableMOQ: 1 Piece
-
Industrial Grade Stainless Steel Pipe Welded Tee, Corrosion Resistant for Chemical Industry UseNegotiableMOQ: 100 Pieces
-
Pipe Fitting Wide Flange Tapered Plastic Anti-dust Proof Hydraulic Hose Swivel Ends Cap PlugNegotiableMOQ: 100 Pieces
-
High-Pressure Hydraulic Hoses and Fittings for Robust Industrial ApplicationsNegotiableMOQ: 1 Set
-
HVAC Air Conditioner Nut Fitting Coupling Connector Adapter Copper Refrigeration Forged Flare Brass Flare UnionNegotiableMOQ: 1
-
Rubber Grease Nipple CapNegotiableMOQ: 1
-
Shouldered Coupling for Fire Fighting SystemUS$ 1.5 - 1.5MOQ: 1000 Kilograms
-
Stainless Steel Tee Pipe FittingUS$ 1 - 50MOQ: 10000 Pieces








