2017 New Design Hair Bows With Clips for Woman Girl Baby
2017 New Design Hair Bows with Clips for Woman Girl Baby
| Type |
Hair Bows with Clips for Woman Girl Baby
|
| Size |
7cm length or be standard
|
|
Color
|
Multi - colors of the hair clips |
|
Package
|
Cutomized card per hair clips pair
|
|
Qty/inner
|
12pairs hair clips / pvc box |
|
Qty/outer
|
288 pairs hair clips / outer carton / 0.068m3 |
|
MOQ
|
7200 pairs OEM or buy existing stype hair clips |
|
Payment
|
Negotiable |
|
Pakcaging
|
Customized card / hair clips pair 12pairs hair clips / pvc box 288 pairs hair clips / outer carton / 0.068m3
|
|
Shipping
|
By express / air / sea |
|
Design
|
Package design |
|
Project
|
Project suggestion and help |
|
Warehouse
|
Warehouse to store the goods |
|
Transportation
|
Own logistic company offer one-stop service |
|
Financial
|
Financial support, payment term negotiable |
|
Quanlity
|
High standard quality control with professional QC team |
-- Question 1: Can I do my own package design?
Answer:
Yes, the package can do according to your artwork.
Furthermore, our own Design Department can help make and adjust the design free for you.
-- Question 2: Can I have the high resolution photos to display on my own website?
Answer:
Yes, we can offer you the high resolution photos without watermarks.
In addition, we can help to add your logo.
-- Question 3: Can I get samples before order?
Answer:
Yes.
It may cost you $50 - 100 for the sample (courier charge is not included).
And the sample charge will be refunded in your first order with us.
-- Question 4: How can I track my order?
Answer:
We will update the order process to you by email or by Trade Manager/ WhatsApp / WeChat.
-- Question 5: How about the product quality control?
Answer:
Step 1--The qualified sample will be sent to you for confirmation (if needed)
Step 2--Compare the sample with the pre-production sample or the pictures we offered to you
to make sure everything is correct.
Step 3--Our QC team will do the inspection during the production.
Step 4--Do the final inspection when production be finished. The inspection report and pictures
will be sent to you for confirmation.
-- Question 6: What's the lead time?
Answer:
Generally speaking, it takes us 2-3 weeks to prepare the goods.
But it takes about 3-5days to make the booking, send the goods to warehouse and waiting for the vessel to be sailed.
These days are not included in the mass production time. Please understanding.
-- Question 7: Can you help me arrange the shipment?
Answer:
Yes, of course.
We have our own logistic company, and can help you arrange the shipment to save your cost and energy.
-- Question 8: How can I get more quotations and promotional information?
Answer:
We will keep sending you our latest items every month.
Also, you can advise us the items that you are interested in, we will recommend to you accordingly.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Cute Korean Style New Headband Big Eye Fleece Female Beauty Makeup Hair HeadbandUS$ 0.7 - 0.85MOQ: 20 Pieces
-
Bulk Mickey Mouse Kids Hair AccessoriesUS$ 0.77 - 2.99MOQ: 500 Units
-
Custom Multifunctional 100% Polyester Kerchief ScarfUS$ 0.1 - 10MOQ: 1 Piece
-
Felt Wool ScrunchyNegotiableMOQ: 100 Units
-
Bandana TweetyNegotiableMOQ: 2000 Pieces
-
China Supplier Baby Towel Bandana Headwear New Summer ScarfUS$ 8 - 18.3MOQ: 50 Pieces
-
Aidocrystal Wedding Diamond Headpiece,artificial Bridal Hair Flower Accessories for PartyUS$ 15 - 80MOQ: 1 Piece
-
Hair Elastic,etcNegotiableMOQ: 1
-
Dance Hair NetUS$ 0.75 - 1.95MOQ: 500 Pieces
-
H-01 Applique Custom-made Hair Accessories With Rhinestones for Ballroom Dance Dress Latin Dance DressUS$ 3 - 7MOQ: 5 Pieces

