Colorful Tempered Glass Accessories For Iphone Screen Protector
colorful tempered glass accessories For iphone screen protector.
Brand Name: GXS
Model Number: for iphone 5 5c 5s glass screen protector
Use: Mobile Phone
Place of Origin: China (Mainland)
Material: Japanese AGC glass
Transparency: 99%
Hardness: 8-9H
OEM&ODM: accept
glass screen protector: accessories For iphone screen protector
logo: accept
thickness: 0.16/0.26/0.33/0.4mm
accessories: standard or OEM
advantage: super clear/anti-shatter
tempered glass screen protector: colorful tempered glass accessories For iphone screen protector .

Q1:What is the delivery time and MOQ?
Answer: 3-5 working days after confirming the payment
100pcs/MOQ
Q2: Why choose our company?
Answer: we are trade and production company with eight years tempered glass experience, we can provide your best product with low price.
Q3: What the hardness and thickness of our tempered glass?
Answer:9H(diamond 10H), ultrathin 0.2mm/0.3mm/0.4mm
Q4: what our products features are?
Answer: Anti-shock, anti-fingerprint, waterproof, dust-proof, oleophobic, anti-broken.
Q5:What kind of material we use?
Answer: we always use best material –the best Japanese AGC glass.
Q6:Which Express we support?
Answer: we are offer many express: DHL,UPS,FedEX,TNT,EMS, which express fit you depend on yourself.
Q7:What ‘s the payment terms?
Answer: we accept T/T, Western Union,Money Gram.
30% as deposit in advance, 70% balance before shipment.
Q8:What is your after-sale service and warranty?
Answer: please be at ease, best after-sale service for you ,12 month warranty, if you have any question , please contact us, we will help you as the first time.
Q9:Do you accept OEM &ODM?
Answer: yes, we accept, warmly welcome you to our factory.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Mobile Gamepad Screen Rocker Android Apple Button SuckerUS$ 0.5 - 0.8MOQ: 100 Pairs
-
BHNS02 Mobile Phone Accessory Bluetooth Headset DialerUS$ 13 - 15MOQ: 10 Pieces
-
Wireless Mobile Phone MonopodNegotiableMOQ: 100 Pieces
-
Fringe Phone CharmUS$ 0.5 - 1.5MOQ: 600 Pieces
-
Mobile Phone EmergencyNegotiableMOQ: 1
-
2014 Best Sell Wireless Mobile Phone Monopod.bluetooth MonopodUS$ 1 - 10MOQ: 100 Pieces
-
Smartphone 2th Bluetooth Bracelet Watcht Generation Soft Wrist Vibration Bluetooth Smart Bracelet NewUS$ 27.44 - 27.44MOQ: 100 Units
-
Antenna AccessoriesUS$ 0.1 - 0.99MOQ: 5000 Pieces
-
Extendable Selfie Handheld Stick Monopod With Adjustablee Holder and With Cable Remote Shutter for Iphone and Android PhonesUS$ 2 - 3MOQ: 1000 Pieces
-
H0151 Rechargeable Extendable Handheld Wireless Bluetooth Shutter Selfie Monopod Stick Holder for IOS Android Mobile PhoneUS$ 3.1 - 3.87MOQ: 1000 Pieces










