Home > Construction & Decoration > Shower Room & Shower Enclosure > Simple Shower Room > Modern Bath Shower Glass Sliding Doors for Home

Modern Bath Shower Glass Sliding Doors for Home

Modern Bath Shower Glass Sliding Doors for Home photo-1
US$ 81 - 333 MOQ: 20 Sets
Key Specifications
Get Latest Price
Place of Origin:
Guangdong, China
Brand Name:
KEZE shower cabins
Model Number:
KZ5588322
Payment & Shipping
Payment Methods:
Port of Shipment:
Guangzhou
Delivery Detail:
Delivery time depends on order quantity.
Place of Origin Guangdong, China
Brand Name KEZE shower cabins
Model Number KZ5588322
Tray Material Artificial Stone
Type Shower Enclosures
Appearance Style Other, Rectangel
Frame Style With Frame
Frame Material Aluminium Alloy
Frame Surface Finishing Brushed
Glass Thickness Other, 6/8mm
Open Style Sliding
Tray Shape Rectangle
Product Description

 

  modern bath shower glass sliding doors for home

 

Model

 

KZ5588322

 

Size

1000*1400*2000mm

Can be customized

Glass thickness

 6/8mm

Glass Type

Tempered Glass

 

Frame Style

 

Aluminum Alloy

 

 

Surface Finish

Silver, sandy silver

Polished silver, brushed silver,matted silver

Can be customized

Open Style

sliding

Tray Shape

Rectangel

 

Company Information

 modern bath shower glass sliding doors for homemodern bath shower glass sliding doors for homemodern bath shower glass sliding doors for homemodern bath shower glass sliding doors for home

  • Ø Your inquiry related to our products or prices will be replied in 24 hours.
  • Ø Protection of your sales area, ideas of design and all your private information.
  • Ø Best quality and competitive price.
  • Ø OEM & ODM acceptable.
  • Ø We have our own designer to research and develop product.
  • Ø Quality principle:customer satisfaction is our standard.
  • Ø Service:customer's requirement is our goal.
  • Ø All the products will be tested strictly. Now, our have owned CE certification.
  • Ø More than 80% of our products have exported all over the world.
  • Ø When you need our help, we will be there.modern bath shower glass sliding doors for home
Our Advantages

 

Competitive price with high quality

Development of new design

OEM and ODM service

Effective solution

Promptly response

On-time delivery

Flexibility

Our responsibility

Good attitude

Professional knowledge

Reliable boss who is kind- hearted,professional, passionate,responsible and knowledgeable.modern bath shower glass sliding doors for home

Production Process

 modern bath shower glass sliding doors for home

Testing

 modern bath shower glass sliding doors for home

Our QC team will test every step strictly. Thus, you don't need to worry about the quality.
And each fitting has to pass thickness test and salt spray test.
What are thickness test and salt spray test?
Thickness test is to ensure the electrical plate thickness is good.
Salt spray test is to make sure that the surface finish is perfect

modern bath shower glass sliding doors for home

Package
1.standard carton and wooden pallet
2.packing can be customized

Shipping
1.For sample: 7 days after receiving sample charge
2.For order: 20-35 days after receiving 30% deposit
3. Goods will be tested strictly before shipment

modern bath shower glass sliding doors for home

 

1.How can I place order? 
Answer: You can contact us by email about your order details, or place order on line. 

2. How can I pay you? 
Answer: After you confirm our PI, we will request you to pay. T/T (HSBC bank),Western Union and L/C.

 

3.What’s the order procedure? 
Answer: First we discuss order details, production details by email or TM. Then we issue you an PI for your confirmation. You will be requested to do pr -epaid full payment or deposit before we go into production. After we get the deposit, we start to process the order. We usually need 15-30 days if we don’t have the items in stock. Before production has been finished, we will contact you for shipment details, and the balance payment. After payment has been settled, we start to prepare the shipment for you.

 

4.How do you check all the goods in the production line? 
Answer: We have spot inspection and finished product inspection. We check the goods when they go into next step production procedure.

5. What is the MOQ ?
Answer :20 sets ,special sample can be negotiated.

 

6. What is the delivery time ?
Answer :30 days after we got 30% deposit.

7. What is your packing ?
Answer : standard carton and wooden pallet ,special packing can be done by request .

8.What is the warranty ?
Answer : 2 years 

9. Do you have stock ?
Answer : we have a few inventory ,usually done base on orders.

10. What is the payment term ?
Answer : TT , 30% deposit in advance ,balance paid before delivery .

 

 

modern bath shower glass sliding doors for home

Send Inquiry to This Supplier

* Message
0/5000

Want the best price? Post an RFQ now!
Business Type
Manufacturer
Year Established
2010
Factory Size
Below 1,000 square meters
Total Employees
11 - 50 People

Recommended Categories

Explore top categories and find suppliers for your specific needs