S14A BN-Sports Blister Front Fenders(Pair)
Feature:
White FRP Gel Coated Finish
Light Weight
Aerodynamic
Better Looking
All the item packed individually in white foam,poly bag and inner box bubble. Small quantity order will use strong cardboard carton if necessary.
OEM and OEM services for wholesalers from home and abroad and local racing teams
Question1:
How do you pack my ITEMS?
Answer: We usually pack your Items individually with white foam, poly bag and then wrapped in bubble bag. Carton packed outside. Carton corner protection will be available if required.
Question2:
I'm Just buy for my car not a wholesaler. How can I place the order as I can see you have the MOQ?
Answer:We do retail orders as well as wholesale orders. Please place the order on our Aliexpress Store: /store/632897
Which is for retail orders.
Question3:
How do I make the payment on your Aliexpress Store?
Answer: Please refer this website: /payment_method.html
Question4:
How do you ship my item usually?
Answer: Depends on order quantity and size, FCL, LCL, Air Cargo, Express such as DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post are available to you.
Question5:
How long can I get it?
Answer: Delivery time usually is 10-15 days by Express and Air Cargo. Sea shipping will be longer, depending on destination port location.
Question6:
What's your Lead Time?
Answer: Depends on order quantity. Bulk order is longer than small order orders.
Question7: What's the payment method for bulk order?
Answer: Depend on order quantity. We usually accept deposit 100% in advance by T/T, Western Union, MoneyGram, L/C. All can be negotiable.
Question8: Do you have other colors and weaves for the fiber?
Answer: Yes, we have. Please check the following pictures.
Contact Info Card:
Contact Person:Daniel Chen
Skype:daniel.chen8857
Telephone: 86-021-69917009
Wechat/Mobile(Whatsapp): +0086-18930955607
Address:
South Gate No.2338 Waiqian Road, Waigang Town, Jiading District, Shanghai, China
Zip Code:201806
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
1457929 1358311 1725675 1.22760 Truck Mudguard for ScaniaNegotiableMOQ: 1
-
Plastic Fender BoardNegotiableMOQ: 1
-
Dongfeng Tianjin Fender 8403110-C1200/8403109-C1200US$ 1 - 100MOQ: 1 Piece
-
Car Fender for S15 CarUS$ 30 - 40MOQ: 30 Pieces
-
China WONDEE High Quality Semi Trailer Mud GuardUS$ 50 - 150MOQ: 200 Pieces
-
High Quanlity Fender for JMC Transit V348 Auto PartNegotiableMOQ: 1 Piece
-
Car Accessories Mud Flap Splash Guard Car Fender for Chery Tiggo 5US$ 8 - 20MOQ: 20 Sets
-
Toyota Hiace Regius ACE 2010-2016 Spare Auto Parts China Manufacturer Mudguad Rubber Fender FlareUS$ 5 - 10MOQ: 50 Sets
-
PC-010 RE AR PGT SPX FENDERNegotiableMOQ: 1
-
Car Fender for Toyota Hilux Vigo2011 7662-Ok100 7661-0k100US$ 1 - 25MOQ: 1 Piece









