High Capacity 350-400kg/hr Peanut Fryer for Sale
High capacity 350-400kg/hr peanut fryer
Features of Peanut/Nut Frying Machine :
1. Four energy motherds are avalible: diesel,gas,coal,elctric .
2. Stainless steel material, Highly automaticed,high efficiency,temperature control .
3. Low consumption, full automation. Compared with the traditional frying, cost is reduced by 30% to 40% .
4. The working temperature can be well controlled because this machine has a automatic temperature controller.
Applications: Peanuts, nut, spiced peanuts, etc.
Technical Data of Peanut/Nut Frying Machine:
| Type | Overal Dimension | Weight | Output | Power | Voltage |
| ZH-YZJ100 | 2000*1500*1200 | 200kg | 300-400Kg/h | 1—50KW | 380v |


Q1:Are you the manufacturer or trading company?
Answer: We are the factory and manufacturer.
Q2:Where is your factory?
Answer: Our factory located in Weifang city,which is near to Qingdao Port .
Q3: Can I get the sample?
Answer: Sure,our MOQ is 1 sets,welcome your visit to our factory.
Q4:How does your factory do quality control?
Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained CE,SGS, ISO certificates.
Q5 :How about your machine quality?
Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.
Q6:How is the packing and shipping?
Answer: All the peeling machine are packed by standard wooden case package, or as your exact requests; Shipment are arranged usually within 15 working days after order, by standard shipping container as your exact order quantity.(20FCL,40FCL,40HQ)
Q7:How long are your lead time?
Answer: 1x40HQ need 25-35 working days,and 1x20GP need 10-15 working days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.
Q8:How is your price?
Answer: The price will be different as your needs for different material,surface treatment,utility,power type etc,as the end manufacturer,we could assure you the best prices.
Q9: Where are your main markets?
Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe,North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.
PS: If you have any other questions, please call me or send email to me.Please don’t feel hesitate to contact us.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Fully Automatic Panko Bread Crumbs Production Line for Food ProcessingNegotiableMOQ: 1 Set
-
PLC Controlled Peanut Roasting Machine for Precise RoastingNegotiableMOQ: 1 Set
-
Commercial Fried Ice Cream Roll Machine With Single Square Pan and Double PanNegotiableMOQ: 1 Set
-
500 Kg/ h Frozen French Fries Potato Production Line French Fries and Potato Chips Production LineNegotiableMOQ: 1 Set
-
QD-55HE Professional 55L Electric Pressure Fryer 8 Head Capacity Commercial Chicken Frying System for Catering HallUS$ 175 - 7300MOQ: 1 Unit
-
Waffle Cone Maker Ice Cream Cone Machine Ice Cream Cone Production LineNegotiableMOQ: 1 Set
-
Automatic Ice Cream Production Line For FactoryNegotiableMOQ: 1 Set
-
Steamed Corn SNACK CART, Mobile Kitchen Trailer, Kebab TrailerUS$ 1,200 - 2,500MOQ: 1 Set
-
21 Power-driven Chip Twister MachineNegotiableMOQ: 1 Set
-
High Efficiency Potato Chips Cutting Machine for SaleUS$ 100 - 5,000MOQ: 1 Set




