Multifunctional Charger, 3 in 1 QC2.0 Quick Charger Wireless Charger
Multifunctional Charger, 3 in 1 QC2.0 Quick Charger Wireless Charger
3 in 1 charger(3usb wall charger+QC2.0 Quick Charger+Wireless Charger)
- Function One:3 usb wall charger
- Function Two:QC2.0 charger
- Function Three:Wireless charger,Output:5V/1A
They are our design,welcome to inquire,more quantity,more better price possible!
Specification:
Input:AC100-240V
Total Output:40Watts.
Charging port output:
Port1:DC 5V/2.4A,9V/2A,12V/1.5A
Port2:5V/2.4A
Port3:5V/2.4A
| Product Name: | 3 in 1 multifunctional charger |
| Color: | White,other color can be customized |
| Input: | 100-240V |
| Output: | 40Watts |
| USB Port: | 3 usb |
| Material: | PC+ABS |
| Certification: | CE/ROHS/FCC |
| MOQ: | 100pcs,printing your logo on product is available even you only need 100pcs. |
About our factory:
- Direct Factory with Professtional Equipment! Shenzhen ZONSAN Innovation Technology Co.,Ltd. are professtional direct factory on charger production,our production room have professtional producing equipment,all of our products produced by ourself.
- Good Quality Material!ZONSAN only use high quality electronic componets on PCBA,so we can always control well about quality before bulk production.
- CE/ROHS/FCC Certifed! ZONSAN acquired related exporting certification.
- Delivery time! 3 in 1 Charger delivery time can be sure,since we are factory,we can always control well about our quality and delivery time.
- Good After-Sale Service and Warranty! All products offered by ZONSAN will have 1 year warranty and professtional team answer or solve all question or problems.
About Us:
- Shenzhen ZONSAN Innovation Technology Co.,Ltd.are professtional manufacturer on usb wall charger and wireless charger,line card inlcuding single usb,dual usb,4 usb,5 usb port,Qi Wireless Charger,Car Charger etc......Since we are factory,so we can always offer you satisfied price and same quality as others,and all of our products exported to USA,Canada,European etc...So our quality are in accord with all different local market,such as CE/ROHS/FCC etc......
- We are looking forward to cooperating with you with a long time business relationship.If you have any question about our products,please don't hesistate to contact us.
Here is our Sales Representative Contacts Below:
Attention:Mark Xu Mobile/Whatsapp/WeChat:+86-13537847360
Professtional Equipment to inspect all of our raw material:
All of our electronic components will be tested before bulk production,so we can control the quality at the origin.
Our Factory Details and Certification:

Regular Question:
1.Question:I am interested your products,how can I contact you?
Answer:Please click the current page "Contact Supplier" or "Chat Now" or directly contact below:
Attention:Mark Xu Whatsapp/Mobile/WeChat:+86-13537847360
2.Question:What's your MOQ of your products?
Answer:100pcs MOQ for naked packaging,if you need customize your own packaging,the packaging MOQ is 1000pcs.We can customize your logo on product even though 100pcs MOQ.
3.Question:How can I place order to you ?
Answer:You can contact our sales representative online,we will respond you within 12~24hours usually.
4.Question:What about your after sale service?
Answer:We have professtional a.s.s. department,all problems or questions will be solved by us.
5.Question:What Payment you accept?
Answer:T/T in advance,Western Union,Escrow,Trade Assurance or Paypal etc......
6.Question:What's your delivery time ?
Answer:1~2weeks usually,it depends on your order quantity.
7.Question:How long is your warranty time ?
Answer:12 month at least,it is negotiable if you can cooperate with us in long time.
8.Question:Do you offer samples?
Answer:Yes,we can offer you samples and you pay shipping cost.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
120-277V Wide Input Voltage LED Driver for Global Market Compatibility and Universal UseUS$ 20 - 28MOQ: 50 Pieces
-
2 In1 Wireless Charger for Apple IWatch 6 SE 5 4 3 2 Airpods Pro Fast Charger StandUS$ 19 - 20MOQ: 500 Pieces
-
12V 24V Single Phase Battery Charger CB-15 Rechargeable Battery for Car Standard Battery Electric VOOC 3.0 Retop or OEM 50/60hzNegotiableMOQ: 1
-
High Quality Wireless Charger Phone GE196US$ 0.5 - 0.8MOQ: 1000 Pieces
-
BATTERY CHARGE FOR SPNegotiableMOQ: 10 Pieces
-
Best Selling Items Challenge Tablet Charger in America With the Rohs CertificateUS$ 0.1 - 1MOQ: 1 Piece
-
High Quality Mini Home Use Solar Motion Wall LightUS$ 3 - 5MOQ: 50 Pieces
-
Popular 5 Ports USB Charger for SmartphoneUS$ 1 - 20.3MOQ: 500 Pieces
-
BHN777 Cheap Colorful Power Bank 2600mAh Charger for Smart Mobile Phone BatteryUS$ 1.5 - 3MOQ: 10 Pieces
-
USB AC Power Supply Dual USB Wall Adapter MP3 Charger EU Plug Micro USB Wall ChargerUS$ 1 - 100MOQ: 100 Pieces


